Algebra

Tech/Biz webinars @Algebra: Kako započeti karijeru u području kibernetičke sigurnosti

by Algebra
108 108 people viewed this event.

Tijekom ovog webinara predstaviti ćemo vam CompTIA Security+ certifikaciju koja slovi kao jedan od najtraženijih certifikata u području kibernetičke sigurnosti.

Prikazati će se najbitnije značajke certifikata, njegova primjena u praksi, vještine koje ćete steći pohađanjem ovog treninga, a uz to ćete saznati iz iskustava stručnjaka, predavača kako je on došao do certifikata te kako mu je on pomogao u njegovoj profesionalnoj evoluciji (i još mu pomaže).

O predavaču:

Tino Šokić je stručnjak za informacijsku sigurnost i privatnost s više od 15 godina iskustva u IT-ju. Kroz kontinuirano educiranje i certificiranje iz raznih područja informatike (Microsoft, CompTIA, Cisco) na svojim predavanjima pruža primjenjiva znanja prikazana kroz praktične primjere. Profesionalno iskustvo stekao je radom u prepoznatim organizacijama, od konzultanta za The Big Four Companies do cyber-instruktora za NATO Cyber Defense Center of Excellence, te je iz tog razloga upoznat s potrebama i zahtjevima krajnjih korisnika u pogledu sigurnosti na operativnoj i na obrazovnoj razini.

Additional Details

Language - Croatian

 

Date And Time

2024-06-05 to
2024-06-05
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

Menu